Készítenél egy finom paradicsomos tészta receptet? A család egyik kedvence a paradicsomos húsgombóc, netán a bolognai spagetti dobogtatja meg a szívüket?
Már látod lelki szemeid előtt, ahogy a piacról hazacipeled a több kiló paradicsomot, amit aztán otthon megpucolsz, főzöl és passzírozol? Ez nagyon izgalmasan hangzik, de miért kellene ezzel foglalkoznod, ha mi a Magginál megcsináljuk helyetted? Így pár egyszerű lépés után neked tényleg már csak az elismerés bezsebelése marad majd.
Nem ciki, ha az egyszerűbb megoldást választod. Egy jó háziasszony legalább annyira leleményes, mint amennyire ügyesen mozog a konyhában. Ne legyen lelkiismeret furdalásod, ha olyan megoldásokat alkalmazol, amik megkönnyítik az életed. Mi a Magginál folyamatosan azon dolgozunk, hogy receptúráink ízletesek és megfelelő tápanyag összetételűek legyenek, emellett pedig segítsenek leegyszerűsíteni a konyhai feladatokat, hogy több időd maradjon arra, ami igazán fontos.
Tudtad, hogy Maggi üveges szószaink alapja a szabadföldön termesztett, napérlelete paradicsom, amelyet gondosan fűszereztünk és üvegekbe töltöttünk, hogy megőrizzük a friss paradicsomos ízvilágot? Így most csak arra várnak, hogy egy mozdulattal kinyisd őket! Minden ízünk egy-egy önálló világ, ráadásul 4 adagra elegendő kiszerelésben, így az egész család számára tápláló és izgalmas fogásokat készíthetsz.
Amellett, hogy tényleg egyszerűen felhasználhatók, paradicsomszószainkkal a változatos, kiegyensúlyozott táplálkozás is könnyen kivitelezhető.
A MAGGI Klasszikus és Zöldfűszeres bolognai szószokkal nem csak a bolognai spagetti lesz fenséges. Bátran használhatod őket paradicsomos húsgombóchoz, rakott ételekhez, pizzára vagy akár pirítósra kenve. Próbáld ki ezeket a recepteket!
Tudtad, hogy már kapható a MAGGI Arrabbiata szósz? Ha szereted a pikáns ízeket, mindenképp meg kell kóstolnod. Már a legegyszerűbb spagetti all’arrabbiata recepttel is percek alatt mediterrán tájakra repít.